LEVERINGSVOORWAARDEN

Al onze prijzen zijn af magazijn - Ex Works (EXW) conform Incoterms® 2010. De transport-, verzendings- en specifieke verpakkingskosten, welke dan ook, zijn nooit inbegrepen in onze aanbiedingen.

1. Ophaling:

Nadat u uw artikelen hebt geselecteerd en aangekocht, ontvangt u een betalingsaanvraag. Na ontvangst van uw betaling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het afhalen van uw bestelling aan ons centraal magazijn (Kuringersteenweg 504/6 - 3511 Hasselt - België). De basisverpakking (een- en enkelvoudige bescherming) van onze goederen is inbegrepen in de verkoopprijs. Extra verpakkingen (bv. pallets, kartonnen dozen, houten kisten enz.) worden steeds afzonderlijk aangerekend volgens de gemaakte afspraken.

2. Levering:

Op uw verzoek van levering op rekening bieden wij u de beste offerte van onze logistieke partners gespecialiseerd in meubeltransport rekening houdend met prijs, tijd en kwaliteit. Elke aangevraagde levering wordt dan door ons, samen met onze logistieke partner, bestudeerd en gepland. De offerte (prijs en vorm) voor deze levering op rekening wordt u voorgelegd ter goedkeuring.

De uitvoering is onderhevig aan de goedkeuring door onze afdeling debiteurenbeheer en de ontvangst van de volledige betaling bij bestelling. Indien op uw verzoek de aflevering binnen de 3 weken voor de overeengekomen leverdatum / periode / adres wordt uitgesteld of gewijzigd, behouden wij ons het recht voor om een nieuwe aangepaste offerte op te maken met behoud van de reeds initieel doorgevoerde betaling bij bestelling van de levering.

 2.1. Leveringsvorm:

Leveringen of deelleveringen worden, behoudens andere overeenkomst, ongelost geleverd, mits de locatie per verharde openbare weg bereikbaar met een vrachtwagen (trekker-opleggercombinatie) is, aan een bemand magazijn met losfaciliteiten en tijdens de klassieke openingsuren.
Voor leveringen waarbij de vrachtwagen van onze logistieke partner langer dan ½ uur moet wachten om gelost te worden, zullen wij Ä 75,00 + BTW per ½ uur in rekening brengen.

2.2 Toeslagen:

Heeft u specifieke wensen of opmerkingen omtrent de leveringsvorm, bv. een abnormale toegankelijkheid van het terrein of het magazijn, gebruiksproblemen met de openbare weg, leveringen over privéterrein, leveringen in winkel- / wandel- / woonstraten / -zones, werflevering, levering op verdieping, levering door meer dan 1 persoon, levering op andere dan de klassieke tijdstippen, levering met vaste datum, levering aan onbemand magazijn, levering op eilanden, spoedlevering enz., dan kunnen wij u hiervoor een afzonderlijke offerte opmaken.

Dergelijke specifieke situaties, wensen of opmerkingen zijn dus nooit inbegrepen in de basislevering, behoudens andersluidende vermelding, en kunnen slechts uitgevoerd worden indien op voorhand hiervoor de nodige toeslagen werden berekend en betaald.

Kosten voor bovenstaande toeslagen worden steeds aanvullend doorberekend aan de koper.

Wij gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en uw surfervaring te verbeteren. Meer weten[OK]