Collecties

PAGODA biedt 5 exclusieve collecties aan:
 

Antiques&Uniques

We zoeken unieke en antieke Aziatische stukken, die in China door ons team van vakmensen gerestaureerd worden met het grootste respect voor de authenticiteit ervan. Unieke, antieke stukken uit het Verre Oosten met certificaat van echtheid, geselecteerd voor zowel de ervaren verzamelaar als voor de gepassioneerde amateur. Met veel zorg werken de ambachtslieden-restaurateurs in ons atelier ieder meubelstuk tot in de puntjes af en bezorgen de klant op deze manier de voldoening van een unieke aankoop.


RC Reconstruction

Waar voor uw geld. Gereconstrueerd antiek meubilair, herbouwd vanaf de originele basis en gerestaureerd met behulp van oud hout en eeuwenoude technieken. Met de hand herbouwd door de beste ambachtslieden met de grootste zorg en met respect voor het verleden. Op deze manier creëren we echte schatten.


UC Upcycling

Creatie door antieke items te combineren met modern design. Onze vakmensen creëren nieuwe meubels met behulp van oude materialen, bijvoorbeeld oude houten vensterbanken die nieuw leven wordt ingeblazen als console of oude wielen die bijzettafels worden.
Wij geloven in meer dan alleen een geweldig ontwerp en functionaliteit; we worden geïnspireerd door de verhalen en achtergronden van onze items en delen deze graag met u. Deze stukken zijn apart, speciaal en uniek. Ze hebben hun individueel karakter, specifieke patina, eigen kleur, verwering en afwerking. Geen twee stukken zijn hetzelfde. Ze zijn authentiek en dat is waar echte schoonheid om draait.


RP Reproduction

Handgemaakte reproducties van authentieke stukken die ervoor zorgen dat we het verleden nooit zullen vergeten. Gebouwd door de beste vakmensen met zorgvuldig gekozen materialen en nieuwe ideeën. Het gebruik van eeuwenoude technieken garandeert dat ieder stuk dezelfde uitstraling heeft als het origineel.
Deze reproducties zijn levendige herinneringen aan het verleden en laten ons tegelijkertijd toe innovatief en creatief zijn zonder het verleden te vergeten.


In-Side-Out

Onze collectie binnen- en buitenmeubelen is ontworpen door Studio PAGODA.
De kussens van de banken zijn gemaakt van sneldrogend schuim en zijn bekleed met Sunbrella- of NANO-stof. Door de grote veelzijdigheid van de collectie zijn tal van op maat gemaakte oplossingen mogelijk.

Wij gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en uw surfervaring te verbeteren. Meer weten[OK]